Arab-Félsziget: Baptista/FÉK

Miért az Arab-félsziget?:
Az Arab-félszigeten számtalan eléretlen népcsoport található. A célországunkban 34, ebből 29 eléretlen! A Közel-Kelet különböző részeiről érkeznek erre a helyre diákok, hogy itt végezzék el az egyetemet. Nagy részük soha nem hallotta még az evangéliumot!

Cél:
– Helyi és nemzetközi diákok elérése az evangélium üzenetével. 
– Nyitott vagy már hívő diákok összekötése a helyi munkatársakkal!

Mikor: 2021 Január vége – Február

Ki: 19-35 év közötti fiatal felnőttek

Mennyibe kerül: Kb. 400.000 HUF

A felkészülés folyamata:
– Az út előtt csoportos tanítványi találkozók, melyet egy csapatépítő nappal nyitunk meg.
– Az evangélium üzenetének mélyebb megértése
– Kulturális és missziós képzés
– Felkészülési idő: októbertől január végéig (2-3 hetente)

Jelentkezési határidő: Október 1.

Az írásos jelentkezés után egy kötetlen személyes beszélgetés.

Még több információ: pinter.maria@cru.org


Ismerd meg a missziós csapat vezetőit: 

Tóth Krisztián és Veronika

Tóth Krisztián vagyok, férj, tanár, lelkész, de a legfontosabb; Jézus követője. Keresztyén emberként fontos számomra az evangélium megértése, megélése és továbbadása. Az örömhír vonzásában élem mindennapjaim. Számomra ez a missziós út nem csak erről az őszi hétről szól, hanem egy olyan hosszabb lelki utazásról ami tartalmazza az addig megtett utat (felkészülés), a konkrét külföldi missziónkat és az azt követő itthoni időszak hatását (után-követés). Reménységem, hogy együtt, kiscsoportban, tanítványi kapcsolatokon keresztül is jobban meg tudjuk majd ismerni Isten megmentő tervét, és gyakorlatban is átélhetjük az örömhír megosztásának örömét és gyümölcsét. Izgatottan várom, mit hoz ki Isten közös csapatunk által ebből a nagy kalandból! Bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal. 

Tóth-Szabó Veronika vagyok, 26 éves. Junior szervezetfejlesztési tanácsadóként, tréner asszisztensként dolgozom. Tavaly végeztem a Corvinus Egyetemen, ahol öt évvel ezelőtt megismerkedtem a FÉK, Fiatalok az Élet Küszöbén, diákszervezettel. Ekkor lett személyes kapcsolatom Istennel, majd több évig szolgáltam a diákmisszióban az egyetemi évek alatt. Egyetemista diáklányokat mentoráltam, a Speak Out angol táborban staffként vettem részt nyaranta és kétszer volt alkalmam rövidtávú külmissziós útra is utazni, egy-egy diákokból és munkatársakból álló csapat tagjaként. Így jutottam el négy éve Angliába, tavaly pedig Közel-Keletre. Nagyon izgalmas hétben volt részünk 2019 januárjában, miközben volt alkalmunk több száz fiatalnak megosztani az örömhírt. Elképesztő ahogy Isten munkálkodik a világban és ehhez hív minket munkatársnak. Az idén férjemmel, Krisztiánnal ennek az útnak a vezetését vállaltuk, azért hogy minél többeteknek segíthessünk abban, hogy megtapasztalhassátok Isten munkáját egy tőlünk gyökeresen különböző kultúrában.Várunk szeretettel téged is a missziós útra, hogy együtt növekedhessünk Istenben és tapasztalhassunk meg az Ő munkáját!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s